Om oss

Mitt på Fredriksdal ligger vårt trädgårdskafé. Det ligger i byggnaden som förr var stall för godsets körhästar. I anslutning till kaféet ligger mamsellens trädgård som på sommaren är fylld av blommor och våra kafébord är på plats så du kan njuta av gott kaffe och kakor, en lunch eller kanske en glass i solen i en vilsam oas mitt bland träd och blommor. Lite större sällskap kan husera i Poppes Paviljong med utsikt över grönskan.

Vi har fullständiga rättigheter. 

Det serveras lunch på vardagar samt Afternoon Tea & Brunch på helgerna. Vi bakar mestadels själva och vid större volymer får vi leverans av bullar från Backhaus Bageri & Café som ligger på Järnvägsgatan.

Utöver den dagliga verksamheten tar vi även emot grupper och sällskap som erbjuds möjligheten att förbeställa mat efter önskemål, vi har ca 50 sittplatser i stallbyggnaden, 50 i Poppepaviljongen och ca 120 platser i Mamsellens trädgård. Vi kan även anordna andra arrangemang på Fredriksdals museer och trädgårdar. Vi skräddarsyr även konferenser, bussresor samt bröllop/fest enligt era önskemål. Ta kontakt med oss om ni har funderingar eller önskemål, vi ordnar det mesta. Varmt välkomna!

Samarbetspartners

Flora Linnea
42 – 32 77 99
www.floralinnea.se

Hallenhbg Kött & delikatesser
042 – 303 49 81
www.hallenhbg.se